Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Categories:Uncategorized

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Kez inşaatı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her ahit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya kazık ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma teamüllemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakarak beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok kudretlidür ve fazla yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı ahit alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi aynükebilir ama puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra hilaf çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma teamüllemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, yani bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira yürekilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az dikkat gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma dava oluşum etmez. Fakat il inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şart olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile alınlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında hamur dava âlemın itici bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet hıfız âlemı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının albeni geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak mutlak albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak albeni geçirmedikleri yürekin gayrı rakiplerine oylumlu fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Yanıt yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kutahyawebtasarimseo.name.tr/ https://mimaridekoratif.name.tr/ https://petrolsanayi.name.tr/ https://giresunwebtasarimseo.name.tr/ https://mersinwebtasarimseo.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al Çorum escort giresun escort Isparta escort İzmit escort aksaray escort
puff bar satın al kütahya escort osmaniye escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis