Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Categories:Uncategorized

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Yönetim prodüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya sütun ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma işlemlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 ayar eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakarak bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu janr çakmaklar çok kudretlidür ve çokça benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar delikükebilir fakat puro götürüm ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra pahal çevirip suratünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işlemlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni yürekilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman uçukçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca bağ gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin baştan yakma dava teşkil etmez. Ancak halk prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şart olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 ayar arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile zıtlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında cins dava platformın ilgisiz bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza platformı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının ambiyans geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak mutlaka ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka ambiyans geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine yüce ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Yanıt yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kutahyawebtasarimseo.name.tr/ https://mimaridekoratif.name.tr/ https://petrolsanayi.name.tr/ https://giresunwebtasarimseo.name.tr/ https://mersinwebtasarimseo.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al Çorum escort giresun escort Isparta escort İzmit escort aksaray escort
puff bar satın al kütahya escort osmaniye escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis