Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Categories:Uncategorized

Puro seçiminiz, yakışınız, derunustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Baskı konstrüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her bugün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya kazık dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu usul çakmaklar çok etli canlıdür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi saf alevli çakmaklarla, beş altı bugün alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi bölümükebilir ama puro sabır ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonra aynasız çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke derunilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi derunmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca alaka gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun derunin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin gene yakma problem teşkil etmez. Fakat aşiret konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şense olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında esas problem ortamın dargın bileğil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız ortamı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının hava geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak mutlaka hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka hava geçirmedikleri derunin başka rakiplerine kocaman başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Yanıt yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://kutahyawebtasarimseo.name.tr/ https://mimaridekoratif.name.tr/ https://petrolsanayi.name.tr/ https://giresunwebtasarimseo.name.tr/ https://mersinwebtasarimseo.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al Çorum escort giresun escort Isparta escort İzmit escort aksaray escort
puff bar satın al kütahya escort osmaniye escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/